WEAR YOUR ACCENT

By Sandy Lorraine


Rediscover your wardrobe


Wil jij jouw fashion style (her)ontdekken? We bespreken eerst jouw persoonlijke behoeftes en interesses, waarmee we vervolgens een vertaalslag maken naar jouw persoonlijke fashion style. Daar vanuit gaan we op ontdekking in jouw garderobe. We gaan selecteren, mixen en matchen. Je krijgt tips voor het aanvullen van jouw garderobe. Je krijgt hiervoor een aantekening blad. Resultaat? Jij kunt (weer) met een handomdraai én met veel plezier en rust een super toffe outfit tevoorschijn halen! En bovenal, jij draagt jouw EIGEN fashion style. En dat allemaal vanuit jouw eigen kledingkast! 


190,= incl. btw (3 uur)


Kleine consult voor fashion advies


Je bent opzoek naar een outfit voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, gesprek of event. En je kunt wel wat hulp gebruiken. Je weet niet waar te beginnen of je wellicht heb je al iets op het oog en wil je zeker weten of je op de goede weg bent. Tijdens ons gesprek kan ik jou op weg helpen, zodat je zelf verder kunt met het vinden van een goede en mooie outfit.


37,50 incl. btw (1 uur)Grote consult voor fashion advies


 Je bent opzoek naar een outfit voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, gesprek of event. En je kunt wel wat hulp gebruiken. Je weet niet waar te beginnen of je wellicht heb je al iets op het oog en wil je zeker weten of je op de goede weg bent. Tijdens ons gesprek kan ik jou op weg helpen, zodat je zelf verder kunt met het vinden van een goede en mooie outfit.


-Intake: Je verteld bijvoorbeeld voor welke gelegenheid je een outfit nodig hebt.  En wat jouw wensen zijn. We gaan kort in gesprek waar ik ook een aantal vragen zal stellen voor verduidelijkingen. Zo heb ik een goede kern om mee verder te kunnen gaan.


-digitale mood board. Je krijgt voorbeelden en tips met items/accessoires/sfeer aangereikt naar aanleiding van het intake gesprek. Hiermee ga je zelf opzoek naar de outfit.


-Feedback. Je hebt een outfit en of items thuis en je laat het aan me zien. Ik geef jou mijn feedback. Hier is ook ruimte voor vragen en de finishing touch advies. 


95,= incl. btw 


Personal Shopping


Heb je echt behoefte eraan om samen met mij te shoppen, dan sta ik voor jou klaar. 


-intake. Je verteld bijvoorbeeld waar je naar opzoek bent. Wat je nodig hebt en wat jouw wensen zijn. Ook krijgt je een aantal vragen voor verduidelijkingen.


-digitale mood board. Hierop plaats ik voorbeelden van items/accessoires/sfeer naar aanleiding van het intake gesprek. Je geeft jouw feedback hierover. Zo kan de mood board perfectioneert worden naar jouw persoonlijke en nodige outfit.


Van hieruit zijn er voor het complete plaatje twee edities:


De shop- of doorpas editie:


-shop editie:

Ik ga van te voren bekijken waar we het beste kunnen shoppen voor de juiste outfit. En dan gaan we samen erop uit. Ik zal jou begeleiden bij het passen. Zo  maken we er een doelgericht én gezellig moment van.

-doorpas editie:

Jij hebt de verschillende items geshopt dat ik jou door middel van de mood board heb geadviseerd. Zijn de items thuis? Dan kom ik bij jou langs en zorgen we ervoor dat je de perfecte outfit hebt uitgekozen. En wie weet hoe we het kunnen combineren met jouw items vanuit jouw kledingkast?!


Shop editie: 

250,= incl. btw


Doorpas editie: 

200,= incl. btw


Workshop met: 

Mijn Persoonlijk & Fashion boekjeDeze workshop is voor degene die geïnteresseerd is in fashion. 

(her)ontdek welke fashion style bij jou past. 

Het gaat eerst erom wie je bent en wat jouw persoonlijke interesses zijn. Daarvan uit komt jouw fabulous fashion!


Het is voor een groepje van 5 tot en met 8 personen. In deze bemoedigende en persoonlijke workshop staat persoonlijke benadering, fashion, advies én fun centraal. Tijdens deze (uw uitgekozen locatie) workshop maken we gebruik van: 

Mijn persoonlijk & fashion boekje

Dit is geïnspireerd op het wel bekende vriendenboekje.  Er komen verschillende activiteiten aan bod. We beginnen vanuit de binnenkant van onze persoonlijkheid, waar we letterlijk en figuurlijk een vertaalslag gaan maken naar zichtbaarheid in fashion. Zo maken we er een mooi en inspirerend moment van!


60,= incl. btw, per persoon (3 uur, inclusief pauze)Reiskostenvergoeding is 0,21 per km,

berekend vanaf 10 km buiten Gouda.Stof en fashion ontwerp:


WEAR YOUR ACCENT

     by Sandy Lorraine

 


Coming soon!!!